Proton Group: jouw partner voor technisch talent en werkgevers

Ben jij een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur die op zoek is naar spannende kansen in de technische sector? Of ben je als werkgever in de techniek op zoek naar het juiste personeel? Dan is Proton Group, het toonaangevende technische uitzendbureau, de ideale partner voor jou. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verbinden van technisch personeel met vooraanstaande bedrijven in Brabant, Limburg, Zuid-Holland en andere regio’s.

Technisch uitzendbureau

Als uitzendbureau in de technische sector, met een focus op elektrotechniek, fungeren wij als de brug tussen geschoolde vakmensen en werkgevers. Onze techniek vacatures bieden uitdagende mogelijkheden in regio’s zoals Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Geleen en Rotterdam, zowel voor vaste medewerkers als zelfstandige ZZP’ers. Of je nu een lasser, mechanisch monteur, elektromonteur of een andere technische professional bent, wij nodigen je van harte uit om deel uit te maken van ons dynamische Proton-team.

Wat maakt Proton Group uniek? Wij zijn meer dan alleen een standaard uitzendbureau; we vormen een team van gepassioneerde professionals, zowel werkgevers als collega’s in de technische sector. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we zowel werkzoekenden als werkgevers zorgvuldig begeleiden, met speciale aandacht voor hun individuele behoeften.

Voor werkgevers

Ben je als werkgever op zoek naar technisch personeel voor functies in de installatietechniek, machinebouw of elektrotechniek? Proton Group staat klaar om snel en effectief de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Vul eenvoudigweg het formulier in op onze website en wij gaan als bemiddelaar voor jouw bedrijf aan de slag, ongeacht of je een vaste medewerker of een ZZP’er nodig hebt.

Voor werkzoekenden

Wil jij jouw technische vaardigheden inzetten bij gerenommeerde bedrijven? Ontdek onze openstaande vacatures voor werken in de techniek in jouw regio, waaronder Eindhoven, en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging als loodgieter, lasser, elektromonteur en meer.

Proton Group: samen brengen we succesvol technisch talent en werkgevers bij elkaar. Sluit je aan bij ons team, ontdek onze vacatures en help mee aan de toekomst van de techniek!

Plaats een reactie