Op zoek naar hulpstukken voor ronde ventilatiekanalen? Ontdek het assortiment bij Lucht & Ventilatie

Bij Lucht & Ventilatie bieden we een divers aanbod van hulpstukken die speciaal zijn ontworpen voor ronde kanalen, om uw ventilatiesysteem optimaal te laten functioneren. De spiraalbuizen, ook wel bekend als spirobuizen, vormen het essentiële onderdeel van ons assortiment en zorgen voor een soepele en efficiënte luchtstroom, wat cruciaal is voor een effectief systeem.

Gemakkelijk verbinden en beschermen

Onze verbindingsstukken maken het eenvoudig om buizen en hulpstukken met elkaar te verbinden, terwijl ze tevens een stevige verbinding bieden tussen de uiteinden van de buizen. Bovendien bieden we diverse afdekkappen om buizen af te sluiten en te beschermen tegen externe invloeden, die perfect passen op onze spiraalbuizen.

Bescherming tegen regen

Naast verbindingsstukken bieden we oplossingen om regeninslag te voorkomen. Onze stormkragen bieden effectieve bescherming tegen regen bij dakdoorvoeren. Dakkappen/regenkappen en deflectorkappen zorgen ervoor dat regenwater buiten het kanaal blijft en veilig wordt afgevoerd. Onze dakdoorvoeren zijn speciaal ontworpen om een waterdichte afdichting op platte daken te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor ventilatie- en rookkanalen.

Functionele en duurzame oplossingen

Voor het verbinden van kanalen en hulpstukken bieden we verschillende oplossingen. Zadelstukken maken het mogelijk om buizen aan muren of plafonds te bevestigen, terwijl verloopstukken een naadloze overgang creëren tussen buizen met verschillende diameters. T-stukken, broekstukken en bochten bieden flexibiliteit bij het leiden van kanalen in verschillende richtingen.

Bij Lucht & Ventilatie vindt u hoogwaardige, functionele en duurzame producten, geschikt voor zowel professionele installateurs als doe-het-zelvers.

Plaats een reactie