Op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser? Ontdek onze vacatures bij Proton Group!

Bij Proton Group, een gerenommeerd technisch uitzendbureau, vind je een breed scala aan uitdagende vacatures voor lassers. Of je nu een veelzijdige lasser bent of juist gespecialiseerd in Mig Mag lassen, wij hebben de perfecte positie voor jou. Denk aan vacatures in steden zoals Eindhoven en verder. Onze vacatures bieden competitieve salarissen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog op een van onze openstaande posities!

Wat houdt het werk van een lasser in?

Lassen gaat verder dan simpelweg metalen verbinden. Een lasser bespreekt de werkzaamheden met leidinggevenden, selecteert de benodigde materialen en gereedschappen, en zorgt voor een nauwkeurige afstelling. Dit alles gebeurt met aandacht voor milieu-, veiligheids- en kwaliteitsnormen. Herken je jezelf hierin? Dan horen we graag van je!

Lasser vacatures: vind jouw ideale match

Is lassen jouw passie? Zoek niet verder en bekijk onze vacatures. We zijn specifiek op zoek naar Mig Mag lassers met bewezen ervaring. Heb je ervaring met een lasbril en lasmal? Dan hebben wij diverse mogelijkheden die bij jou passen. Op onze website vind je gedetailleerde informatie over de functies, salarisindicaties en vereisten. Als onderdeel van Proton Group profiteer je van voordelen zoals een competitief salaris en goede pensioenregeling.

Opdrachten voor zelfstandige lassers

Ben je een zelfstandige lasser? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan opdrachten voor zelfstandige lassers, zodat je kunt werken aan projecten die aansluiten bij jouw specialisatie. Of je nu ervaring hebt als Mig Mag lasser of een andere expertise bezit, bij ons vind je de juiste klus. Bekijk ons zzp-aanbod voor lassers gezocht op onze website en reageer op de opdrachten die je interesseren.

Vacatures in Eindhoven en daarbuiten

Met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer zijn wij dé schakel tussen werkgevers en technisch personeel. Onze vacatures variëren van lasser tot constructiebankwerker en Mig Mag lasser. Of je nu in Eindhoven of elders wilt werken, wij hebben passende mogelijkheden voor jou.

Technisch detacheringsbureau

Bij Proton Group brengen we al meer dan twintig jaar de juiste mensen naar de juiste plek. Als dynamisch en ervaren detacheringsbureau verbinden wij technisch personeel en werkgevers op een transparante en eerlijke manier. Zo zorgen we voor de beste match voor beide partijen. Bekijk snel al onze vacatures voor lassers en vind jouw volgende uitdaging!

Plaats een reactie