Ontdek de RunX-hardloopwinkels door heel het land

RunX heeft verschillende vestigingen verspreid over Nederland, elk met een unieke selectie aanbod en services om zowel beginnende als ervaren sporters te ondersteunen.

  • Onze sportwinkel in Zaandam, voorheen bekend als Runnersworld, biedt een diverse collectie sportschoenen, met een ruim assortiment hardloopschoenen als bijzondere focus. Naast deskundig advies kunnen klanten in onze Zaandamse vestiging profiteren van professionele loopanalyses om de perfecte sportschoenen te vinden.
  • In Groningen is onze hardloopwinkel dé bestemming voor sporters in Noord Nederland, met een uitgebreide selectie van hardloopschoenen en wandelschoenen, en natuurlijk persoonlijke service en deskundig advies voor elke klant.
  • In hardloopwinkel Haarlem, beter bekend als RunX Haarlem, bieden we uitgebreide loopanalyses aan met geavanceerde Arion technologie om nauwkeurig voetafwikkeling en andere belangrijke parameters te meten, zodat klanten de juiste sportschoenen en accessoires kunnen vinden in onze sportwinkel.
  • In hardloopwinkel Tilburg, bij RunX Tilburg op de Schouwburgring 8, bieden we vergelijkbare diensten aan, met uitgebreide loopanalyses voor een perfecte schoenfitting, inclusief een gastvrij onthaal met koffie voor alle klanten.
  • Onze hardloopwinkel in Apeldoorn, RunX Apeldoorn genaamd, verwelkomt klanten zowel op afspraak als spontaan voor loopanalyses, waarbij diverse sportschoenen worden getest voor de beste keuze. Het assortiment omvat een breed scala aan sportschoenen, zoals hardloopschoenen, trailschoenen, wedstrijdschoenen en spikes, zowel in de winkel als online beschikbaar.
  • In hardloopwinkel Twente, bij RunX Twente, geleid door gepassioneerde duursporters Ruud Vlutters en Harry Dijk, kunnen klanten rekenen op deskundig advies van ervaren hardlooptrainers. Bij RunX Twente bieden we een gratis loopanalyse bij aankoop van sportschoenen, inclusief eventueel podologisch advies. Met een focus op persoonlijke service en expertise delen we graag onze passie voor sport en kennis over training en prestaties met onze klanten.

Plaats een reactie