Ontdek de diverse banen die Proton Group aanbiedt in heel Nederland

Welkom bij Proton Group, dé bestemming voor technische vacatures door heel Nederland. Als een gerenommeerd uitzendbureau in de technische sector, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden in verschillende regio’s en steden. Ons hoofddoel is om gekwalificeerde vakmensen te matchen met werkgevers binnen diverse technische vakgebieden, zoals elektrotechniek, lassen en mechanische montage. Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent, bij ons vind je gegarandeerd een passende vacature die aansluit bij jouw vaardigheden en loopbaandoelen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures en vind de perfecte match voor jou.

  • In Noord-Brabant, een provincie die bekend staat om zijn technologische innovatie, bieden wij spannende mogelijkheden in steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor CNC-kanters in Tilburg, waar je jouw talenten kunt laten zien bij vooraanstaande bedrijven in de metaalbewerking. Of wellicht spreekt de vacature voor werkvoorbereider in de elektrotechniek in Tilburg, of die voor elektromonteur in Eindhoven, je aan.
  • Ook in Limburg zijn er volop kansen. Je kunt bijvoorbeeld reageren op vacatures voor werkvoorbereiders of elektromonteurs, waar we op zoek zijn naar gemotiveerde professionals die willen werken bij toonaangevende bedrijven in de regio.
  • Gelderland, met zijn florerende technologische sector, biedt eveneens diverse mogelijkheden voor technisch personeel.
  • In Zuid-Holland, waar de haven van Rotterdam een cruciale rol speelt in zowel de logistieke als technische sector, hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Ben je een ervaren loodgieter? Dan is onze vacature voor loodgieter in Rotterdam wellicht iets voor jou.
  • En laten we Zeeland niet vergeten, waar ook de technische sector volop in beweging is. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of als zzp’er aan de slag wilt, ons team staat klaar om je te begeleiden naar de juiste plek.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij bij Proton Group echte specialisten in onze branche. Met ons deskundige team en uitgebreide netwerk van werkgevers in de techniek, zorgen we ervoor dat het juiste personeel op de juiste plek terechtkomt. Aarzel niet langer en sluit je aan bij ons team!

Plaats een reactie