Een puinbak voor ieder soort afval

MDK Containers biedt een praktische oplossing voor het afvoeren van verschillende soorten afval door het huren van afvalcontainers. Of het nu gaat om renovatieprojecten, tuinonderhoud of het opruimen van uw woning, wij hebben de geschikte container die aansluit bij uw specifieke behoeften. Het proces is eenvoudig en efficiënt: kies de gewenste afvalcategorie en selecteer de passende grootte van de container op onze website. Met ons gevarieerde assortiment aan containers zorgen wij er ook voor dat volle containers tijdig worden opgehaald.

  • Voor bouw- en sloopafval bieden wij containers aan waarin verschillende materialen zoals grofvuil, puin, gips, hout, metalen, papier/karton en plastics zijn toegestaan. Niet-toegestane items zijn onder andere golfplaten, dakleer, organisch afval en matrassen.
  • Schoon puincontainers zijn geschikt voor materialen zoals betonpuin, wand- en vloertegels, stenen of dakpannen, maar niet voor asfalt, schoorsteenpuin, hout, plastic, papier en bedrijfsafval.
  • Houtcontainers zijn bedoeld voor geperst hout, hardhout, geverfd hout en deuren of kozijnen zonder glas en aluminium.
  • Tuinhoutcontainers accepteren geperst hout, hardhout, geverfd hout, deuren en kozijnen, maar niet boomstammen, geïmpregneerde houtsoorten, aangerot hout of bedrijfsafval.
  • Voor tuin- en plantsoenafvalcontainers zijn blad, boomstammen, stobben, planten en snoeihout toegestaan, maar niet groente- en fruitafval, puin, bewerkt hout en meer.
  • Schoongrondcontainers zijn geschikt voor materialen zoals zand, aarde, grond, klei en kort gemaaide graszoden, maar niet voor vervuilde grond, bedrijfsafval en gevaarlijk afval.
  • Dakafvalcontainers (gemengd) accepteren grofvuil, puin, gips, hout, metalen en huisraad, maar niet golfplaten, dakleer, bitumen, dakring met aanklevend materiaal en grond/veegvuil.
  • Huisraad/grofvuilcontainers zijn geschikt voor huisraad, grofvuil, beton, hout, plastic en kunststoffen, maar niet voor golfplaten, organisch afval, poetslappen, witgoed/bruingoed en matrassen.

Het is belangrijk op te merken dat sommige items absoluut niet in de containers mogen, zoals koel- en vrieskasten vanwege de aanwezigheid van chemische vloeistoffen, accu’s vanwege irriterende stoffen, en rubberen autobanden zijn eveneens niet toegestaan. MDK Containers maakt het gemakkelijk om op een verantwoorde wijze met uw afval om te gaan, met duidelijke richtlijnen voor wat wel en niet in onze containers mag.

Plaats een reactie