Een moderne webshop op laten zetten

Voor het opzetten van een professionele en eigentijdse webshop hoef je niet verder te zoeken dan JKC Media, een betrouwbaar internetbureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van hoogwaardige webshops. Wij zijn deskundig in het ontwikkelen van webshops met een sterke nadruk op het gebruik van WordPress als platform. Of je nu op zoek bent naar een aantrekkelijke webshop die gericht is op het vergroten van conversies of een gebruiksvriendelijk platform dat gemakkelijk te beheren is, JKC Media staat garant voor vakmanschap en betrouwbaarheid in elke stap van het proces.

Onze WordPress webshops overstijgen het traditionele concept; het zijn zorgvuldig ontworpen online winkels die bedoeld zijn om conversies te stimuleren en jouw bedrijf te laten groeien door middel van meer klanten en omzet. Met een pragmatische aanpak zorgen we ervoor dat elk aspect van de webshop met precisie wordt uitgevoerd. Door gebruik te maken van het krachtige WooCommerce-systeem binnen WordPress, bieden onze webshops niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, maar zijn ze ook gebruiksvriendelijk en uiterst efficiënt.

Meer dan alleen een functionele webshop

Bij JKC Media gaan we verder dan alleen het bouwen van een functionele webshop. We denken actief mee met jouw klantenservice, houden rekening met wet- en regelgeving en implementeren effectieve marketingstrategieën. Onze aanpak omvat niet alleen zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO), maar biedt ook uitgebreide begeleiding gedurende het hele proces. Onze complete webshop pakketten beginnen bij €3295,- en bieden een gebruiksvriendelijke, zoekmachinevriendelijke en conversiegeoptimaliseerde oplossing.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe JKC Media jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen met een professionele WordPress webshop. Je vindt ons kantoor in het levendige en creatieve Eindhoven Strijp-S, midden in het hart van de Brainport regio.

Plaats een reactie