Een bedrijfswebsite laten maken?

Bij JKC Media kun je jouw website laten ontwikkelen door een betrouwbaar team van professionals. We bieden diverse oplossingen aan, waaronder het creëren van WordPress-websites. Ons streven naar zorgvuldigheid en precisie, gecombineerd met een no-nonsense aanpak, resulteert in websites die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook winstgevend voor jouw bedrijf.

Onze diensten omvatten het ontwerpen van zakelijke websites, maatwerkoplossingen, professionele designs en eenvoudige webpagina’s. Of je nu een nieuwe website wilt bouwen of je bestaande site wilt upgraden, JKC Media staat voor je klaar. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom investeren we tijd om jouw bedrijf te leren kennen voordat we aan de ontwikkeling beginnen.

Bij het laten ontwikkelen van een WordPress-website bieden wij een allesomvattend pakket. We combineren doelgericht en effectief webdesign met WordPress, waarbij we rekening houden met marketingstrategieën zoals SEO en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor is gevestigd in het levendige en creatieve Strijp-S in Eindhoven, in het hart van de innovatieve Brainport regio.

Wat kost een nieuwe website laten maken?

De kosten voor het laten ontwikkelen van een bedrijfswebsite variëren afhankelijk van jouw specifieke wensen. Ons basispakket begint bij €2795,- excl. BTW, maar voor een exacte prijsopgave is een persoonlijk gesprek noodzakelijk. JKC Media hanteert een vast projecttarief om onaangename verrassingen te voorkomen.

Onze WordPress-websites zijn gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines en gericht op het maximaliseren van conversies. We streven ernaar om jouw website binnen een redelijke termijn live te krijgen, rekening houdend met jouw behoeften en vereisten. Hoewel ons kantoor in Eindhoven gevestigd is, bedienen we klanten door heel Nederland.

Wil je jouw bedrijf online laten groeien met een nieuwe website? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Bij JKC Media beschouwen we jouw website als ons belangrijkste project en streven we ernaar om van jouw online aanwezigheid een succes te maken. Ontdek de kracht van WordPress en laat ons je helpen om jouw positie op het internet te versterken.

1 gedachte over “Een bedrijfswebsite laten maken?”

Plaats een reactie