Aan de slag als zzp’er bij de Proton Group

Ben je een ervaren technicus met sterke vaardigheden? Bij Proton Group, een gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel, streven we ernaar om jou als zelfstandige professional te verbinden met de ideale werkgever. We zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare en deskundige individuen om ons team te versterken. Hieronder zie je een overzicht van de beschikbare kansen bij ons bureau!

Mogelijkheden in de techniek

Met locaties in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, is Proton Group toegewijd aan het leveren van technisch personeel, inclusief zzp’ers. Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. We concentreren ons op verschillende technische vakgebieden, zoals elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek.

Vacatures in de regio Eindhoven en daarbuiten

Onze activiteiten strekken zich uit vanuit Brabant, met Eindhoven als centrale locatie. Hoewel onze kantoren zich bevinden in de regio Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, komen onze collega’s en werkgevers uit alle delen van Nederland, zelfs buiten Brabant, Limburg en Zuid-Holland, zoals Zeeland, Utrecht en Groningen.

Opdrachten voor zelfstandigen

Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel bedienen we het hele land met vacatures voor diverse technische functies voor zzp’ers, waaronder zzp-werkvoorbereider (in Limburg), zzp-monteur, elektromonteur (inclusief zzp-elektriciens), pijpfitter en lasser (ook voor zzp’ers).

Proton Group uitzendbureau: jouw partner in technische banen

Ontdek al onze vacatures, variërend van zzp-elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machine operator, lead engineer tot pijpfitter, en meer. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel verwelkomen we graag enthousiaste en bekwame collega’s die klaar staan om aan de slag te gaan bij bedrijven in hun directe omgeving.

Word lid van het Proton Team – Neem snel contact met ons op! Ontdek de mogelijkheden bij ons uitzendbureau.

Plaats een reactie