Overstappen Energie

Ons energiecollectief

energie collectief besparen

Wij gaan op zoek gaan naar de goedkoopste aanbieder met een pakket dat bij u past. Met het grote aanbod van energiebedrijven (de Autoriteit Consument en Markt, die de vergunningen voor energieleveranciers verstrekt, geeft er op haar website zo’n vijfenvijftig!) wordt dat echter een tijdrovende klus. Ons energiecollectief neemt dit voor een grote groep consumenten en ondernemers uit handen en maakt op basis van uw jaarverbruik van stroom, gas en persoonlijke situatie een lijstje met aanbieders en prijzen. De kortingen en premies zijn er al in meegenomen. Wij communiceren liever de totaalprijs onderaan de streep met, en wat u maximaal per maand gaat betalen. Zo kunt u echt appels met appels vergelijken en een simpele en eerlijke vergelijking maken met uw huidige situatie.

Loyaliteit loont niet, overstappen wel!

Er is meermaals onderzoek gedaan naar de beloning die consumenten en ondernemers krijgen voor hun jarenlange loyaliteit aan energieleveranciers. Uit duizenden klantcontacten blijkt dat u hier als eindverbruiker maar zelden voor beloond wordt. Veel consumenten en ondernemers zouden een belletje of bloemetje fijn vinden, al zou ook een korting op de energierekening niet misstaan als u jarenlang bij dezelfde energieleverancier bent aangesloten.

Neem contact op met ons voor een gratis persoonlijk advies en aanbod op maat!

Overstappen energie is heel simpel

switchcollectief.nl energie

U gaat naar de pagina energienota check en voert uw adresgegevens en het jaarverbruik gas en elektriciteit in. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur telefonisch contact met u op om dit met u te bespreken en een passend advies te geven. U krijgt een contract waarbij u veertien dagen bedenktijd hebt, en wij beëindigen uw contract bij uw oude energiebedrijf zodat u daar zelf niet achteraan hoeft.

HEEFT U NOG EEN CONTRACT? TOCH KUNNEN WIJ U HELPEN!

Als u een contract met een vaste looptijd heeft en die termijn is nog niet verstreken, dan kan het zijn dat het contract afgekocht moet worden. Ook daarmee kunnen we u helpen en ervoor zorgen dat wanneer er sprake is van een opzegvergoeding, deze helemaal vergoed wordt voor u. Besparen moet natuurlijk niets kosten!

IS DAT ALLES?

Ja dat is alles. Het overstappen naar een andere energiemaatschappij is tegenwoordig uitsluitend een administratieve zaak. Er wordt dus niets aan de stroomvoorziening veranderd en gas en elektriciteit blijven gewoon geleverd worden door de netbeheerder. U betaalt alleen aan een ander bedrijf dan voorheen – en u betaalt natuurlijk minder.

Ja, ik wil weten hoeveel ik kan besparen op jaarbasis!