Wie zijn wij?

SwitchCollectief.NL is een initiatief van een groep consumenten, studenten en ondernemers, die de handen in één hebben geslagen. Wij zijn namelijk van mening dat het op de energiemarkt niet alleen beter kan, maar ook vooral een stuk beter moet voor de eindverbruiker! Consumenten en ondernemers betalen vaak meer dan hoogstnoodzakelijk is en profiteren maar zelden van een klantvriendelijke service.

Samen helpen we mensen via ons energiecollectief om te besparen op hun jaarlijkse energiekosten, door onder meer slimme adviezen te geven over mogelijkheden om over te stappen naar een andere energieleverancier. Op die manier is het  mogelijk om aan het eind van ieder jaar geld over te houden voor een vakantie, een nieuwe televisie, enzovoorts. Bij wie valt de energierekening aan het eind van het jaar immers niet tegen?

Het vergelijken van energieleveranciers gaat niet alleen over de prijs voor energie, maar bijvoorbeeld ook over de betrouwbaarheid en service van aanbieders van energie.

Let op: soms kan een korting heel aantrekkelijk lijken, maar blijkt dat de korting berekend is op een te hoog stroomtarief. Dit levert u in dat geval weinig voordeel op!

Rebels?

Ja, een dergelijke actie is misschien enigszins rebels! Toch denken wij dat we samen sterk staan en in ieder geval moeten proberen om energieleveranciers aan te spreken op hun huidige omgang met de consument.

Wat wij doen?

Als energiecollectief adviseren en ontzorgen wij consumenten en ondernemers, zodat zij zichzelf geen zorgen hoeven te maken over energiezaken.

Voor wie?

Iedereen wil kunnen besparen op de energiekosten. Wij zijn er dan ook voor iedereen: particuliere en zakelijke consumenten.

Waarom Switch Collectief

Onze adviseur komt graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de mogelijkheden met u door te spreken.

  • Wij bieden u een garantie op een besparing van minimaal 20% op uw energierekening
  • 100% gratis en persoonlijk advies via een vast contactpersoon
  • Geheel onafhankelijk; producten en diensten worden kritisch onderworpen aan onze strenge criteria en uw persoonlijke behoeften
  • Volledige ontzorging tijdens het vinden van een geschikte energiemaatschappij
  • Wij houden u actief op de hoogte van de laatste aanbiedingen via onze nieuwsbrief
  • Vanaf het moment dat u zich bij ons aansluit bent u nooit meer een “slapende klant”
  • Altijd een scherp aanbod op maat met de juiste voorwaarden
Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u weten hoe u thuis kunt besparen. Ga naar onze 101 bespaartips!

“Iedere consument wil kunnen besparen op de energiekosten. Wij zijn er dan ook voor iedereen: particuliere en zakelijke consumenten.”

H. Eddaoudi
oprichter & initiatiefnemer

Vraag een vrijblijvend bespaaradviesgesprek aan